Харків’яни успішно виступили на змаганнях зі стрільби з лука на Кубок Віктора Рубана

Фото: city.kharkov.ua

Відкриті всеукраїнські змагання «Кубок олімпійського чемпіона Віктора Рубана» зі стрільби з лука пройшли 14-17 січня в Харкові. У турнірі взяли участь близько 130 спортсменів з п’яти областей України.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

У категорії «Класичний лук» серед чоловіків в особистому заліку золоту і срібну медалі виграли харків’яни Валерій Мамонтов і Михайло Бойко.

Серед жінок також «золото» і «срібло» вибороли харків’янки Дарина Павличенко і Катерина Дубровіна. Серед кадетів 2004 року народження і молодше в категорії «Класичний лук» в особистому заліку весь п’єдестал пошани зайняли харківські спортсмени: 1-е місце – Микита Дюняшев, 2-е місце – Сергій Кривко, 3-тє місце – Іван Шестаченко.

Серед дівчат у цій категорії «золото» здобула харків’янка Софія Постельняк, «срібло» дісталося спортсменці з Сумської області Дарині Коваль, «бронза» – харків’янці Ірині Ярмак.

Серед чоловіків в категорії «Блочний лук» в особистому заліку золоту медаль виграв лучник з Києва Тарас Волненко, «срібло» і «бронза» дісталися харків’янам Вадимові Головку та Олександрові Соколову.

У цій же категорії серед жінок «золото» виборола киянка Ксенія Шкляр, «срібло» – у Марії Заскалько з Дніпропетровської області, «бронза» дісталася харків’янці Олені Гріншпун.

У командній першості серед чоловіків у класичному луці весь п’єдестал пошани зайняли харківські команди: 1-е місце – «Харківська-1», 2-е місце – ФСЛХО-1, 3-є місце – Школа вищої спортивної майстерності.

Серед жінок також харківські команди опинилися в трійці переможців: 1-е місце – Школа вищої спортивної майстерності, 2-е місце – «Харківська-2», 3-є місце – «Харківська-1».

Серед кадетів у командній першості переможцями стала команда СДЮСШОР-1, 2-е місце посіла команда «Харківська-2», 3-є місце – «Харківська-1».

Серед дівчат у командній першості «золото» виборола команда СДЮСШОР-1, «срібло» – «Харківська-1», «бронзу» – СДЮСШОР-2.

У командній першості в загальній категорії «Блочний лук» переможцем стала команда «Київ-1», 2-е місце – у команди «Харківська-1», і замкнула трійку лідерів «Харківська-2».

Як повідомляв Харків Times, харківські спортсмени успішно виступили у фіналі Кубка України зі стрільби з лука, який відбувся 2-7 жовтня на навчально-тренувальній базі «Динамо» в місті Нова Каховка (Херсонська область).