У Харкові горіла приватна лазня (фото)

У суботу ввечері в Холодногірському районі Харкова через коротке замикання сталася пожежа в лазні, яка облаштована в підвалі приватного будинку. Пожежникам довелося евакуювати сім’ю, в тому числі і дворічну дитину.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС області.

16 січня о 18:51 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватній лазні в Харкові за адресою: вул. Вербна, 32а. Вона розташовувалася в підвальному приміщенні приватного триповерхового житлового будинку.

До місця виклику негайно прибули три підрозділи рятувальників на автоцистернах. На той момент площа пожежі склала 30 кв. м.

На першому поверсі, куди виходив весь дим з лазні, перебувала сім’я господаря будинку у складі 4 осіб, серед яких була й дворічна дитина. Їх негайно евакуювали із задимленого приміщення, вивівши на свіже повітря. Завдяки оперативності пожежників ніхто не постраждав.

О 19:56 вогонь було локалізовано, о 21:45 остаточно ліквідовано.

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електричної установки.

Як повідомляв Харків Times, увечері 5 січня рятувальники ліквідували пожежу в двоповерховій будівлі по вул. Чернишевській, 59 у центрі Харкова, де знаходиться обласне відділення Спілки письменників України. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.