У Чугуєві пожежні врятували будинок від вогню

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вчора вдень в Чугуєві загорівся гараж. За годину пожежникам вдалося локалізувати полум’я та врятувати будинок, що стояв лише за півметра.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС області.

16 січня о 13:15 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. Зачуговській, 65 в Чугуєві.

На гасіння пожежі прибули два відділення вогнеборців на автоцистернах. На момент їх прибуття вогнем був охоплений гараж на площі 50 кв. м. Автівку, що стояла в гаражі, її господарь евакуював ще до появи рятувальників. Поруч, на відстані півметра, розташовувався житловий будинок, якому загрожував вогонь.

Пожежні зробили все можливе, щоб врятувати житло. О 14:25 їм вдалося локалізувати поширення вогню. О 15:40 пожежу загасили.

Постраждалих немає. За попередніми даними, причиною загоряння могло стати порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, в ніч на 7 січня в селі Хроли Харківського району рятувальники п’ять годин гасили пожежу в приватному будинку. Найбільш імовірною причиною події в ГосЧС вважають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.