У ДТП на острівці безпеки загинула жінка-пішохід (фото, відео)

Фото: Типичное ХТЗ / Telegram

У Харкові 16 січня в результаті ДТП загинула жінка. У момент аварії вона стояла на острівці безпеки на проспекті Гагаріна, чекаючи дозволяючий сигнал світлофора.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень в соцмережах.

“На Гагаріна, навпроти Метро, ​​автомобіль зніс світлофор і дівчину на смерть на острівці безпеки …”, – повідомляється в Telegram-каналі ТруХа.

За інформацією очевидців, жінка загинула на місці аварії. Шансів врятуватися у неї не було – такий висновок можна зробити після перегляду кадрів з відерегіостратора, що засняв страшне ДТП.

На відео видно, як на проспекті Гагаріна приблизно об 11:03 стикаються два легкових автомобіля, один з них відкидає на острівець безпеки, де він збиває жінку і зносить світлофор. Удар був такої сили, що світлофор було викорчувано з землі.

За інформацією Суспільного, на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Південнопроектної зіткнулися Mazda та Kia.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Загиблій на вигляд близько 40 років, жінка без документів, її особу встановлюють, повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта. За його словами, водії автомобілів не постраждали.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, 7 листопада близько 16:00 в центрі Харкова сталася страшна аварія. Автомобіль на великій швидкості вдарився об бордюр острівця безпеки та збив чотирьох людей, що чекали на зелений сигнал світлофора.

В результаті аварії три людини, серед яких – дев’ятирічний хлопчик, з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Станом на 11:00 9 листопада хлопчик та 50-річн жінка, яка через травми, отримані в ДТП, впала в кому, знаходяться в реанімації.

Поліція затримала водія, який спровокував ДТП в центрі Харкова і просить свідків допомогти в розслідуванні обставин трагедії.

За інформацією заступника міністра МВС Антона Геращенко, винуватця ДТП в центрі Харкова кілька місяців тому затримували за хуліганство.

Суд відправив у СІЗО 22-річного іноземця, водія автомобіля Volkswagen, який на проспекті Науки збив пішоходів, що стояли на острівці безпеки.