Смертельна ДТП на острівці безпеки: Kia їхала на забороняючий сигнал світлофора

Фото: hk.npu.gov.ua

Водій Kia Optima, один з учасників ДТП, в результаті якого сьогодні, 16 січня, на проспекті Гагаріна загинула жінка-пішохід, за попередньою інформацією, їхав на забороняючий сигнал світлофора.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Повідомлення про аварію на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Південнопроектної надійшло до поліції 16 січня близько 11:00.

“За попередніми даними, автомобіль Мазда під керуванням 45-річного мешканця Харківської області прямував по вулиці Пiвденнопроектній зі сторони вулиці Південної в напрямку проспекту Гагаріна. В цей час в нього в’їхав автомобіль КІА Optima, який рухався на забороняючий рух сигнал світлофора по проспекту Гагаріна зі сторони проспекту Льва Ландау. Внаслідок зіткнення автомобіль КІА, яким керував 29-річний харків’янин, відкинуло на острівок безпеки, де в цей час знаходився пішохід.”, – розповіли в поліції.

Від отриманих травм 50-річна жінка, що стояла на острівці безпеки, загинула на місці аварії.

Фото: hk.npu.gov.ua

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Всі обставини ДТП встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 16 січня на проспекті Гагаріна приблизно о 11:03 зіткнулися два легкових автомобіля, один з них відкидає на острівець безпеки, де він збиває жінку і зносить світлофор. Від отриманих травм жінка гине, а світлофор від удару вириває з землі.