У Пісочині та Краснограді люди перекривали дороги (фото)

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

Сьогодні, 15 січня, по всій країні пройшли акції проти підвищення тарифів. У Харківській області люди перекривали траси Харків – Київ і Харків – Сімферополь, а також пікетували обласну адміністрацію.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень соцмереж.

За даними Служби автодоріг області, в зв’язку з проведенням акції протесту через підвищення цін на газ громадяни на півгодини перекривали дорогу М-03 Київ – Харків – Довжанський км 471 + 500 в районі селища Песочин і дорогу М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта км 105 в районі міста Красноград.

З 12:00 до 12:30 рух транспорту здійснювався в об’їзд, по вулицях Пісочина та Краснограда відповідно. Зараз рух відновлено.

Як повідомляв Харків Times, 11 січня протестувальники перекривали трасу Харків – Київ – Довжанський в районі Ізюма.

10 січня у Високому під Харковом люди перекрили дорогу М-18 (Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта) біля КПП поліції, вони вимагають знизити комунальні тарифи.

У Харківській області пройшли акції протесту проти підвищення тарифів на газ і комунальні послуги. Люди вийшли протестувати, зокрема, в Чугуєві, Новій Водолазі, Люботині, Балаклії.

7 січня через підвищення тарифів на електрику та постачання газу протестуючі на годину перекривали трасу Київ – Харків – Довжанський.

За інформацією прес-служби Нацполіціі області, в акціях 10 січня брали участь понад тисячу осіб.