У Харкові затримали грабіжника стоматології

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Сьогодні, 14 січня, поліцейські Харкова затримали юнака, який вчора скоїв грабіж в стоматологічній клініці на Павловому Полі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

13 січня о 19:36 до поліції надійшла заява від 30-річної жінки. Заявниця розповіла, що у приміщення стоматологічної клініки на вулиці Шекспіра в Шевченківському районі Харкова зайшов невідомий і заволодів її гаманцем, в якому знаходилось 13 000 гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів поліція затримала в порядку ст. 208 КПК 17-річного підлітка. Попередньо встановлено, що юнак вчиться в одному з інтернатів Харківської області.

Працівники сектора ювенальної превенції знайшли неповнолітнього 14 січня на вулиці Целіноградській. При собі хлопець мав проїзний квиток потерпілої та новий мобільний телефон, який він встиг придбати на вкрадені гроші.

Наразі вирішується питання про повідомлення підлітку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК (грабіж). Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Як виявилося, 17-річний зловмисник уже є підозрюваним в іншому аналогічному кримінальному провадженні.

Як повідомляв Харків Times, в Дергачах жінка зайшла до магазину одягу, довго вибирала куртку, а потім, погрожуючи заточеною викруткою, відібрала у продавчині сумочку з грошима.