У Чугуївському районі «ВАЗ» збив чоловіка в навушниках

Вчора ввечері в Чугуївському районі водій «ВАЗ» збив чоловіка, який йшов по проїжджій частині в навушниках. Потерпілий у лікарні. Поліція розслідує обставини ДТП і шукає мимовільних свідків.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Аварія сталася 11 січня близько 17:40 на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» в районі 535 кілометра. Правоохоронці встановили, що 52-річний водій автомобіля «ВАЗ» збив нетверезого місцевого мешканця. Той в навушниках йшов по проїжджій частині по ходу руху машин в напрямку Харкова.

Внаслідок аварії 41-річного чоловіка з травмами було доставлено до лікарні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження. Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Поліція прохає всіх, хто став мимовільним свідком цієї аварії або має записи з відеореєстраторів, звернутися до слідчого за телефоном: 0680083301 або 102, або будь-яким іншим зручним способом.

Як повідомляв Харків Times, поліція шукає свідків аварії, що сталася ввечері 30 грудня на вулиці Полтавський Шлях. Автомобіль Volkswagen Lupo збив пішохода.