На “Гоптівці” затримали наркокур’єра, який скотчем приклеїв амфетаміни до свого тіла (відео)

Фото: Східне регіональне управління ДПСУ

У пункті пропуску “Гоптівка” прикордонники затримали 35-річного чоловіка, який віз на собі наркотики. Таблетки, що містять амфетамін, він сховав під нижньою білизною.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Східного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Провезти незаконний вантаж з України в РФ намагався житель тимчасово окупованого Донецька. Але до пункту призначення “товар» не доїхав, його виявив службовий пес прикордонників, натренований на пошук наркотиків. У наркокур’єра виявили 26 таблеток амфетаміну, які він прикріпив клейкою стрічкою до свого тіла.

Мандрівник запевняв прикордонників, що це знеболююче, але не зміг пояснити, навіщо приклеїв ці таблетки скотчем до свого тіла.

Виявлені таблетки відправлені на експертизу. Про спробу незаконного перевезення наркотиків прикордонники повідомили до поліції, де вирішується питання про початок досудового розслідування по ст. 305 КК (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів).

Як повідомляв Харків Times, в пункті пропуску «Гоптівка» у 42-річного громадянина України виявили шість пакунків з наркотиками загальною вагою майже 400 грамів.

 

Фото: Східне регіональне управління ДПСУ