У Харківському районі п’ять годин гасили пожежу в дерев’яному будинку (фото)

У ніч на 7 січня в селі Хроли Харківського району рятувальники ліквідували велику пожежу в приватному будинку. Найбільш імовірною причиною події в ДСНС вважають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

7 січня о 3:31 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному будинку за адресою: село Хроли Харківського району, в’їзд Елітний, 2. Йшлося про розбурхане полум’ї, яке охопило приватний дерев’яний будинок повністю.

До місця виклику негайно вирушили два оперативні відділення рятувальників на автоцистерні з Харкова та місцева пожежна команда з селища Рогань зі своєю пожежною технікою.

На момент їх прибуття загальна площа пожежі складала приблизно 80 кв. м.

Від токсичних продуктів горіння постраждав 45-річний мешканець палаючого будинку. Він отримав легке отруєння чадним газом і від госпіталізації відмовився.

В 5:09 вогонь локалізували. Остаточна ліквідація зафіксована о 08:35.

Причина виникнення пожежі з’ясовується. Найбільш ймовірна версія — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Як повідомляв Харків Time, 26 грудня в Лозовій під час пожежі, яка виникла через порушення техніки безпеки, задихнувся 48-річний чоловік.