Житель Золочівського району забив палицею співмешканця колишньої дружини

Фото: Udm-Info

Поліцейські затримали жителя Золочівського району Харківської області, який через ревнощі вбив співмешканця колишньої дружини.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

30 грудня 2020 року до поліції надійшло повідомлення від 52-річного чоловіка про те, що він втратив зв’язок зі своїм 28-річним сином, який жив разом зі співмешканкою.

В ході проведення пошукових заходів тіло громадянина, зовні схожого на розшукуваного, було виявлено 5 січня на сміттєзвалищі неподалік Золочіва. Поліцейські встановили, що смерть чоловіка настала кілька днів тому. Крім того, на тілі загиблого виявили тілесні ушкодження.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

“В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції Золочівського відділення поліції встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 40-річний житель району. Встановлено, що 29 грудня близько 16:30 зловмисник підстеріг 28-річного співмешканця колишньої дружини на вулиці та наніс йому декілька ударів палицею по голові. Потім автомобілем вивіз тіло на сміттєзвалище”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 15 років тюремного ув’язнення.