На Харківських комунальних підприємствах проведуть аудит

Новий менеджмент на комунальному підприємстві «Харківські теплові мережі» почне роботу з аудиторської перевірки підприємства.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на секретаря міськради Ігоря Терехова.

«Весь час ми надавали цьому підприємству фінансову підтримку. Я називаю це чорною дірою: ось скільки туди не дай, воно кане в небуття. Такого більше не буде. За кожну копієчку буде звіт», – заявив Терехов.

Також він підкреслив, що колишній директор КП Сергій Андрєєв був звільнений з посади саме за незадовільну роботу.

«Мене не влаштувала робота пана Андрєєва, тому він був звільнений», – підкреслив секретар міськради.

Однією з головних вимог до нового менеджменту підприємства буде «збалансування і реструктуризація боргів «Харківських тепломереж».

Також, за словами Терехова, аудит буде проведено й на інших комунальних підприємствах міста.

Як повідомляв Харків Times, генеральний директор КП «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв вчора, 5 січня, був звільнений із займаної посади, оскільки «не виправдав довіри».

19 грудня 2018 року на сесії Харківської міської ради мер Харкова Геннадій Кернес пообіцяв директору комунального підприємства «Харківські теплові мережі» Сергію Андрєєву «загубити» його, якщо в Олексіївському житловому масиві не буде гарячої води до Нового року.