У Харкові на трамвайних коліях загорівся автомобіль

4 січня, приблизно о 19:00 на Журавлівському узвозі автомобіль Toyota виїхав на трамвайні колії і загорівся.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

За інформацією патрульних, ДТП спровокував водій Toyota, який не врахував дорожньої обстановки, нe впорався з керуванням та скоїв наїзд на трамвайні колії. Відразу після аварії водій залишив місце ДТП.

«Завдяки інформації від громадян, його вдалося відшукати і повернути на місце скоєння ДТП. Під час оформлeння матеріалів ДТП поліцeйскіе виявили у водія Toyota ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотестера Drager, результат якого склав 1.33 проміле.», – розповіли в поліції.

Патрульні склали на водія три адміністративні матеріали, а саме, протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП), а також за ст. 122-4 (залишення місця ДТП) КпАП. Адмінматеріали будуть передані на розгляд суду.

Автомобіль, що  загорівся, загасили співробітники ГСЧС. Під час події жертв і постраждалих не було.

За інформацією соцмереж, з місця пригоди водій Toyota разом з пасажиром поїхали на таксі. Під час поїздки в таксі вони почали обговорювати обставини ДТП.

«Таксист виявився не промах, включив на гучну чат таксистів в Zello. Хтось із колег викликав копів і пояснив, куди вони їдуть і хто знаходиться таксі», – повідомляється в Telegram-каналі ТруХа.

Так, завдяки винахідливості таксистів патрульним вдалося затримати правопорушника.

Як повідомляв Харків Times, в ДТП на окружній загинув водій таксі.