Терехов “загубив” директора Харківських тепломереж

Фото: www.city.kharkov.ua

Генеральний директор КП «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв звільнений з займаної посади.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Про звільнення Андрєєва повідомив секретар міськради Ігор Терехов сьогодні, 5 січня, на робочій нараді з питань житлово-комунального господарства, в якому взяли участь керівники комунальних підприємств, представники профільних департаментів, голови районних адміністрацій.

«За роки роботи Сергія Андрєєва підприємство не показало позитивних результатів. Кожен запуск опалювального сезону був дуже важким, і нам разом з головами адміністрацій доводилося працювати цілодобово, щоб запустити тепло в будинки городян. Постійні проблеми з гарячою водою, теплопостачанням, величезна кількість розриттів, які сьогодні не прикрашають наше місто, це все – результат діяльності «Харківських теплових мереж». Вважаю, що людина не виправдала нашої довіри, тому і була звільнена мною із займаної посади», – повідомив Ігор Терехов.

Також він зазначив, що на посаду директора підприємства в першу чергу виберуть хорошого кризового менеджера, оскільки ситуація з тепловими мережами в місті склалася непроста.

«Ми розуміємо, що, по-перше, нам важливо зберегти колектив і забезпечити його нормальними заробітними платами; по-друге, потрібно забезпечити безперебійне постачання гарячої води і безперебійне опалення в будинках городян. Зараз я розглядаю дві кандидатури на цю посаду і найбільш оптимальну призначу до кінця дня», – повідомив Ігор Терехов.

Як повідомляв Харків Times, 19 грудня 2018 року на сесії Харківської міської ради мер Харкова Геннадій Кернес пообіцяв директору комунального підприємства «Харківські теплові мережі» Сергію Андрєєву «загубити» його, якщо на Олексіївському житловому масиві не буде гарячої води до Нового року.