Аваков презентував у Харкові книгу “2014. Миттєвості харківської весни”

Фото: www.npu.gov.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 5 січня презентував книгу “2014. Миттєвості харківської весни” про події у Харкові 2014 року.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції.

У презентації книги взяли участь її співавтори – учасники подій 2014-го, серед яких – громадські активісти, журналісти, силовики.

“Я розповідаю свою історію – так, як бачив і переживав її як харків’янин і як міністр внутрішніх справ. Разом зі мною свої історії розповідають мої співавтори – харків’яни, які брали участь у тих подіях, переживали їх як історію свого міста і свою особисту долю”, – зазначив Арсен Аваков.

У книзі багато документів – від публікацій ЗМІ до унікальних матеріалів розвідки і аудіозаписів переговорів сепаратистів, отриманих у межах оперативних заходів – на їх публікацію був спеціальний дозвіл слідства.

Арсен Аваков наголосив, що у книзі публікується “План по Харкову і області” – електронне листування кураторів “російської весни”, в якій детально розроблений план окупації Слобожанщини.

Також автори книги зазначили, що документалісти вже виявили бажання зняти документальний фільм про події 2014 року в Харкові.