Психічно хворий харків’янин зарізав власну матір

Иллюстративное фото: informator.zp.ua

У Харкові поліція викрила у вбивстві чоловіка, який зарізав власну матір. Жінка мешкала разом з 59-річним сином, який має психічні розлади.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

2 січня близько 16:40 до Київського відділу поліції від оператора “102” надійшло повідомлення про те, що 40-річний чоловік вимагає прибуття поліції у квартиру по вулиці Валентинівській. За його словами, 84-річна бабуся його дружини кілька днів не виходить на зв‘язок. Жінка проживала разом з 59-річним сином, який має психічні розлади.

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група та керівництво Київського відділу. Поліцейські виявили на підлозі тіло 84-річної жінки з ознаками насильницької смерті.

“У скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється 59-річний син загиблої, який в час вбивства знаходився дома. Він повідомив, що зарізав свою матір під час психічного приступу. Тіло жінки направлено до моргу для з‘ясування обставин події”, – йдеться у повідомленні.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.