Четверо розбійників напали на мешканця Великобурлуцького району та відібрали 240 тис. гривень

Поліція затримала чотирьох підозрюваних у тому, що вони в ніч на сьогодні, 31 грудня, увірвалися до будинку мешканця села Чорне Великобурлуцького району області, побили господаря й зникли, відібравши 240 тис. гривень.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Згідно із повідомленням, напад стався близько 02:00. Увірвавшись до будинку, грабіжники одразу ж почали бити господаря, вимагаючи грошей. Дружина потерпілого винесла їм чималі гроші, що були в будинку. Нападники втекли з місця злочину на легковику.

На місце події, крім оперативно-слідчої групи, патрульних й оперативних співробітників поліції, виїжджало керівництво районного та обласного главків.

Автівку з підозрюваними виявили за кілька годин у райцентрі Великий Бурлук. Поліція затримала всіх чотирьох підозрюваних у віці від 19 до 36 років. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК (розбій). Наразі затримані очікують повідомлення про підозру й обрання запобіжного заходу. Якщо у суді їхню провину буде доведено, чоловіки можуть провести за ґратами від семи до 12 найближчих років.

Як повідомляв Харків Times, 28 жовтня у Пісочині двоє чоловіків, погрожуючи ножем молодій жінці та тримісячній дитині, винесли з квартири дві тисячі доларів.