У міськраді – новий департамент

Фото: Харків Times

Харківська міська рада на своїй сесії сьогодні, 30 грудня, внесла зміни до структури виконавчих органів, зливши в один орган колишні департаменти територіального контролю (відтепер скасований) та земельних відносин (влився до нового підрозділу). У підсумку в міськраді з’явився Департамент територіального контролю та земельних відносин.

Про це повідомив кореспондент Харків Times із сесійної зали.

«Припиняється діяльність Департаменту територіального контролю, а Департамент земельних відносин змінив свій статус на Управління земельних відносин, яке входитиме до складу нового департаменту», – кажуть у міськраді.

У зв’язку з реорганізацією перейменована ще низка органів. Так Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю Департаменту територіального контролю перейменовано на Інспекцію ДАБК Департаменту територіального контролю та земельних відносин, а Інспекцію з благоустрою Департаменту територіального контролю – на Інспекцію з благоустрою Департаменту територіального контролю та земельних відносин.

У міськраді заявляють, що «зміни обумовлені необхідністю об’єднати в одному виконавчому органі повноваження з регулювання земельних відносин».

Крім того, посаду заступника міського голови з питань містобудування, архітектури та земельних відносин відтепер буде називатися «заступник міського голови з питань містобудування та архітектури».

Як повідомляв Харків Times, Харківська міська рада внесла зміни до бюджету Харківської міської територіальної громади на 2021 рік. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 30 грудня, на позачерговій сесії міськради.