У Дергачах жінка з викруткою пограбувала продавчиню магазину

У неділю в Дергачах жінка зайшла до магазину одягу, довго вибирала куртку, а потім, погрожуючи заточеною викруткою, відібрала у продавчині сумочку з грошима, документами та телефоном і зникла. Поліція встановила особу розбійниці, їй оголосили про підозру.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

27 грудня до поліції Дергачів надійшло повідомлення від 52-річної продавчині магазину. Вона заявила, що невідома жінка пограбувала її прямо на робочому місці.

За словами продавчині, зловмисниця прийшла до магазину близько 11:00 і попросила допомогти підібрати їй куртку. Нарешті вибравши речі, вона попросила дати їй ще один пакет для товару. Коли продавчиня відвернулася, нахабна «покупниця» зайшла за прилавок, вийняла з кишені загострену викрутку та почала вимагати гроші. Перелякана жінка віддала грабіжниці свою сумочку, в якій лежали майже 3000 гривень, мобільний телефон та документи.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 КК (розбій).

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Дергачівського відділу поліції встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 39-річна мешканка району. 29 грудня поліцейські провели обшук у неї вдома та вилучили речові докази: викрутку, а також гроші, документи, телефон і сумочку в якій це все лежало.

30 грудня жінці повідомили про підозру у вчиненні розбою. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно санкції статті їй загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, поліція затримала трьох молодиків, підозрюваних в тому, що 11 грудня вони побили і пограбували мешканця селища Високий Харківського району області, відібравши в нього мобільний телефон і травматичну зброю.