Поліція затримала трьох підозрюваних у пограбуванні товариша по чарці в селищі Високий

Фото: svidok.info

Поліція затримала трьох молодиків, підозрюваних у тому, що 11 грудня вони побили й пограбували мешканця селища Високий Харківського району області, відібравши в нього мобільний телефон і травматичну зброю.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Як встановлено, 45-річний потерпілий «розпивав спиртні напої біля магазину» в компанії чоловіків 23, 27 й 36 років. Зі старшим з товаришів по чарці в нього виникла сварка.

«Щоб уникнути розвитку конфлікту, чоловік пішов додому, однак зловмисники наздогнали його, побили та відібрали травматичну зброю і телефон», – йдеться у повідомленні.

Всього, за даними поліції, потерпілому завдали матеріальної шкоди на суму близько 18 тис. гривень та тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Як розповіли Харків Times у прес-службі Нацполіціі, молодший з підозрюваних – харків’янин, інші – як і потерпілий, мешканці Високого. Всім трьом вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК (розбій). Вони можуть провести за ґратами до 10 років.

Як повідомляв Харків Times, у Харківській області поліція проводить розслідування за фактом розбою, в якому підозрюють 14-річного підлітка.