Мінування двох сервісних центрів МВС у Харкові виявилося хибним

Повідомлення про мінування двох адміністративних будівель на вулиці Шевченка у Київському районі міста, яке надійшло до поліції сьогодні, 29 грудня, виявилися хибним.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Повідомлення про мінування двох сервісних центрів МВС, розташованих на вулиці Шевченка № 26 і № 62, надійшли до поліції близько 10:00.

На місцях події працювала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, фахівці вибухотехнічного управління й кінологи.

У Регіональному сервісному центрі МВС в Харківській області на вулиці Шевченка, 26 співробітники поліції обстежили 600 кв. метрів будівлі та 200 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 130 осіб.

У Сервісному центрі МВС № 6342 на вулиці Шевченка, 62 обстежені були 200 кв. метрів будівлі, 75 кв. метрів прилеглої території та довелося евакуювати 30 осіб.

«Під час огляду жодних вибухових пристроїв або небезпечних  речовин правоохоронці не виявили», – йдеться у повідомленні.

Інформація зареєстрована у Київському райвідділі поліції. Поліцейські «вживають заходів для встановлення особи, причетної до неправдивого повідомлення».

Як повідомляв Харків Times, вчора, 28 грудня, поліція перевіряла інформацію про закладення вибухівки у приміщенні Апеляційного господарського суду, розташованого на проспекті Незалежності. Повідомлення також виявилося неправдивим.