У Харкові судитимуть педофіла за розбещення 11-річної дівчинки

Фото: khar.gp.gov.ua

Співробітники Харківського відділу поліції завершили розслідування і передали до суду справу стосовно 39-річного чоловіка, який, видаючи себе за 13-річного підлітка, розбещував в соціальній мережі 11-річну дівчинку.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

За даними слідства, в липні 2019 го обвинувачений зареєструвався у соціальній мережі «Likee» і почав спілкуватися через месенджер з 11-річною дівчинкою, яка мешкає в одному з населених пунктів Харківської області.

Чоловік, видаючи себе за 13-річного підлітка, вів з дівчинкою розмови на сексуальні теми, вчив її статевим збоченням. Налагодивши контакт з дитиною, збоченець попросив, щоб та сфотографувала і зняла на відео свої статеві органи і відправила йому.

В рамках досудового розслідування доведено причетність підозрюваного до семи епізодів злочинної діяльності.

24 листопада цього року слідчі Харківського відділу поліції повідомили чоловікові про підозру за фактом вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи (ч. 2 ст. 156 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Харків Times, слідчі Харківського відділу поліції повідомили про підозру чоловікові, який скоїв розпусні дії стосовно 11-річної дівчинки. Підозрюваний просив дитину сфотографувати і зняти на відео свої статеві органи і відправити йому.

Харківський суд відправив у СІЗО чоловіка, який розбещував 11-річну дівчинку