Харків’яни вибороли 5 золотих медалей Кубка України з шорт-треку

Фото: kharkivoda.gov.ua

Харківські спортсмени завоювали 19 нагород, з них – п’ять золотих, на Кубку України з шорт-треку, який відбувся в льодовому комплексі «Салтівський лід».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ХОДА.

У змаганнях за медалі боролися 40 спортсменів. Вони розіграли медалі на дистанціях 500, 1000 і 1500 метрів серед чоловіків і жінок, а також в естафетах.У жіночій естафеті на 3000м харків’янки посіли усі призові місця. Перемогу здобула команда «Харків-1», до складу якої увійшли Марія Долгополова, Уляна Дуброва, Софія Хочина, Марія Старченко.

Другою стала команда «Харків-2» (Світлана Репецька, Тетяна Зарванська, Вікторія Червенко, Мирослава Селюкова).

Ще одна харків’янка Анастасія Філонич посіла трете місце в складі об’єднаної команди «Харків-Київ».

У чоловічій естафеті на 5000м «золото» здобула команда «Харків-1», до складу якої увійшли Владислав Неміро, Микита Неміро, Данило Федоренко, Дмитро Покровський. Друге місце було за киянами, а трете посіла команда «Харків-2»: Богдан Мошенський, Данило Бергін, Ростилав Леонтенко, Раміль Белевцов.

Всього на рахунку харківських спортсменів – п’ять золотих золотих, шість срібних і вісім бронзових нагород.

За підсумками Кубку була сформована збірна України, яка з 22 по 24 січня 2021 року в польському місті Гданськ змагатиметься за медалі чемпіонату Європи. До складу збірної увійшли п’ять представників Харківщини: Марія Долгополова, Світлана Репецька, Уляна Дуброва, Тетяна Зарванська та Владислав Неміро.

Як повідомляв Харків Times, харківські спортсмени завоювали 122 нагороди ХХ Всеукраїнського турніру з тхеквондо ВТФ «Діти України».