У Харкові сніг на дорогах прибирають 110 спецмашин

Фото: city.kharkov.ua

В ніч з 24 на 25 грудня, коли в Харкові почався сильний снігопад, в прибиранні було задіяно 72 автомобіля, на дороги висипано 367 куб. м піщано-сольової суміші та 226 т солі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Снігоприбиральні роботи продовжилися вранці. За інформацією КП «Шляхрембуд», станом на 10:00 25 грудня сніг в Харкові прибирають 110 одиниць техніки.

Окрім прибирання снігу на магістралях, робочі підприємства очищають проїжджу частину біля зупиночних павільйонів, пішохідні переходи, дощеприймальні колодязі і т.д.

Крім того, як повідомили в КП «Благоустрій», станом на 10:00 на прибудинкових територіях сніг прибирають 1354 двірника, в роботах задіяно 39 одиниць техніки та 55 засобів малої механізації.

Складні погодні умови в Харкові збережуться 25 і 26 грудня. Харків’ян просять в ці дні не виїжджати на вулиці міста без крайньої необхідності і не паркувати машини на узбіччях і на в’їздах у двори, щоб у комунальних служб була можливість ліквідувати наслідки негоди.

Як повідомляв Харків Times, синоптики попередили про сильний снігопад, який повинен початися в ніч з 24 на 25 грудня в Харкові і області.

У Харківській області водії зможуть перечекати негоду на спецстоянках.