У двох районах Харкова відключать опалення і гарячу воду

Фото: glavcom.ua

27 грудня з 8.00 в зв’язку з проведенням ремонту комунальне підприємство «Харківські теплові мережі» відключить опалення і гарячу воду частині частини споживачів в Київському і Слобідському районах міста.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП «Харківські теплові мережі».

Зокрема, в Київському районі в понеділок, 27 грудня, тепловики виведуть в ремонт ділянку тепломагістралі ТМ-29. На час усунення дефекту без опалення залишаться 15 житлових будинків, два лікувальних заклади, дві школи, без гарячої води – 15 житлових будинків, лікувальний заклад, обмежених: вул. Челюскінців, вул. Шевченко, вул. Матюшенко, вул. Зубенко, вул. Валентинівська.

У Слобідському районі для усунення дефекту по вул. Монюшка, 1, виводиться в ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-63. У зв’язку з ремонтом буде відключено опалювання в 57 житлових будинках, двох школах, двох садочках, в лікувальному закладі, без гарячої води залишаться 30 житлових будинків, дві школи, два садка і лікувальний заклад, обмежені пр. Г. Сталінграду, пр. Гагаріна, вул. Монюшко, вул. Киргизька.

Відновити подачу послуг тепловики обіцяють до 24:00 27 грудня.

Як повідомляв Харків Times, 17 грудня в зв’язку з проведенням ремонтів комунальне підприємство «Харківські теплові мережі» відключило опалення і гарячу воду частині споживачів Київського, Немишлянського і Індустріального районів.

23 грудня з 8.00 в зв’язку з проведенням ремонту по вул. Різдвяна, 29-А залишилися без опалення 24 будинки в центрі Харкова.