У Зачепилівському районі виявилася своя локальна Колумбія (фото)

Поліція викрила жителів Зачепилівського району, які промишляли торгівлею зброєю та наркотиками. Але попалися поганці не одразу, а майже через рік після відкриття справи.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

23 грудня слідчі провели низку обшуків, під час яких у двох жителів Зачепилівського району виявили та вилучили зброю, канабіс і макову соломку.

Майже рік тому, 27 січня слідче управління нацполіції відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Тоді за фактом збуту особливо небезпечних наркотичних засобів «PVP-солі» слідчі повідомили про підозру трьом громадянам. 3 грудня їм обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Тим часом правоохоронці з’ясували, що згаданими трьома особами злочинна група не обмежується, до справи причетні також 55-річний та 29-річний чоловіки з Зачепилівського району.

23 грудня за адресами мешкання фігурантів працівники поліції провели низку обшуків, в ході яких виявили зброю та наркотичні засоби. Речові докази вилучено та направлено на експертне дослідження. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Харків Times, офіцер Нацгвардії України поширював в Харкові психотропи. Правоохоронці затримали його в момент здійснення незаконної угоди.