У Красноградському районі нетверезий водій на смерть збив пішохода та втік

Сьогодні вранці в селі Піщанка Красноградського району на узбіччі дороги виявили тіло літнього чоловіка. За кілька годин поліцейські за допомогою цивільних волонтерів встановили винуватця та всі обставини трагедії.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

23 грудня близько 7:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Піщанка Красноградського району на узбіччі дороги виявлено тіло чоловіка. Медики, які прибули на місце, констатували смерть.

Поліцейські встановили, що автівка збила 69-річного чоловіка, який йшов узбіччям у попутному напрямку по ходу руху автомобіля. Водій, що збив бідолашного, залишив місце аварії, не надавши потерпілому допомогу.

На місці події поліцейські виявили деталі автівки.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів і завдяки сприянню місцевих жителів працівники поліції протягом години встановили марку автомобіля та його водія. Ним виявився 26-річний мешканець Краснограда. За висновком експертизи, на момент скоєння ДТП він був у стані алкогольного сп’яніння.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Чоловікові загрожує від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, водій, який збив на смерть пішохода на харківській окружній, постане перед судом.