Завтра в трьох районах Харкова відключать опалення і гарячу воду

17 грудня в зв’язку з проведенням ремонтів комунальне підприємство «Харківські теплові мережі» відключить опалення і гарячу воду частині споживачів Київського, Немишлянського і Індустріального районів. Відновити подачу послуг в двох районах обіцяють майже через дві доби, увечері 18 грудня.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП «Харківські теплові мережі».

Згідно з повідомленням, в Київському районі з 09:00 до 20:00 17 грудня для усунення дефекту по вул. Продольна, 7А виводиться в ремонт ділянка тепломагістралі від ЦТП сел. Жуковського. На час ремонту буде відключено опалювання в 21 житловому будинку, дитячому комбінаті і в школі і гаряча вода в одному житловому будинку обмежених: вул. Астрономічна, прос. Жуковського.

У Немишлянському районі з 08:00 17 грудня до 16:00 18 грудня для усунення дефекту по вул. Рибалко, 20, виводиться в ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-95 з відключенням гарячого водопостачання на 154 житлових будинки, п’ять дитячих установ, шість шкіл, чотири лікувальні установи, 13 відомств, з відключенням опалення на 156 житлових будинків, п’ять дитячих установ, шість шкіл, чотири лікувальні установи, 13 відомств обмежених пр. Московський, вул. Харківських дивізій, вул. Ощепкова, вул. Рибалко, вул. Танкопія, пров Снигірівський, б-р. Б. Хмельницького.

В Індустріальному районі з 08:00 17 грудня до 16:00 18 грудня для усунення дефекту в Немишлянському районі виводиться в ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-96 з відключенням опалення на 34 житлових будинків і дитячий заклад, обмежених пр. Олександрівський, вул. С. Потоцького, пров. С. Потоцького.

Як повідомляв Харків Times, в 2021 році в Харкові подорожчають опалення та гаряча вода.