Воєнком Харківської області підбив підсумки осіннього призову

Фото: .radiosvoboda.org

У Харківській області в рамках осінньої призовної кампанії, яка стартувала 1 жовтня, на строкову військову службу відправлено 953 юнаки, що становить 100% від запланованого.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі обладміністрації.

Особливістю осіннього призову стало зменшення планового завдання, розповів військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату Юрій Калгушкін. Для Харківської області воно склало 953 призовника, і було успішно виконано.

«Із загальної кількості призовників до військових частин ЗСУ призвано 443 особи й 510 – до інших військових формувань: Національної гвардії Україні, Прикордонної служби, служби транспорту. Всі юнаки, які були призвані до ЗСУ, попередньо відправлені в навчальні центри й після підготовки та отримання військово-облікової спеціальності протягом 2-3 місяців будуть відправлені до військових частин за межами Харківської області», – повідомив військовий комісар Харківської області Юрій Калгушкін.

Він наголосив на тому, що всі військовослужбовці строкової військової служби до виконання бойових завдань в зону операції ООС не залучаються, за ними залишаються робочі місця і середня заробітна плата.

Як повідомляв Харків Times, під час весняної призовної кампанії з Харківської області на строкову військову службу відправиться 1350 юнаків.