Поліція спіймала другого Солоницівського грабіжника

Поліцейські затримали співучасника розбійного нападу на мешканця Солоницівки. Ним виявився раніше не судимий 39-річний чоловік.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Іншого грабіжника було затримано в день нападу, по гарячих слідах.

Обом чоловікам правоохоронці повідомили про підозру за фактом розбою та проникнення до житла (ч. 3 ст. 187 КК). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Вирішується питання щодо обрання відносно підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Харків Times, вночі 12 грудня в селищі Солоницівка двоє чоловіків, одягнених в чорні маски та збройних ножем, увірвалися до квартири місцевого жителя і пограбували його. Одного грабіжника поліцейські затримали.

За словами потерпілого, злочин було скоєно о 3:37, після чого чоловік одразу звернувся до поліції. Він розповів, що до його квартири зайшли двоє чоловіків у чорних масках і, погрожуючи ножем, почали вимагати гроші. Злякавшись за своє життя, потерпілий віддав нападникам свою барсетку, в якій були 30 000 гривень і документи на автомобіль.

Після скоєння розбою нападники втекли, тілесних ушкоджень потерпілому вони не заподіяли.

За кілька годин поліцейські затримали одного з нападників. Ним виявився 49-річний мешканець селища Солоницівка, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Поліцейські вилучили в нього речові докази та повернули їх власнику.