Ожеледиця в Харківській області: 113 ДТП за добу

За останню добу в Харківській області через різке погіршення погодніх умов сталося 113 ДТП. Загиблих немає, але чотири людини постраждали. Поліція просить водіїв бути уважними не тільки до свого авто та дороги, але й до інших учасників руху.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Вчора, 12 грудня, в Харкові, на Московському проспекті 51-річний водій автобуса «I-van» не впорався з керуванням і в’їхав в електроопору на території автостанції. В результаті аварії травмовано 32-річну пасажирку, вона була доставлена ​​до лікарні.

У селі Криштопівка 41-річний водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП травми отримали сам водій і його 42-річна пасажирка. Від госпіталізації вони відмовилися.

У Зміївському районі в селі Таранівка невідомий скоїв наїзд на 81-річного чоловіка. У лікарні потерпілому надали медичну допомогу та відпустили додому. Зараз співробітники поліції встановлюють особу та місцезнаходження водія-порушника, який кинув в біді літнього пішохода.

Поліція звертається до водіїв з проханням бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, особливо швидкісного режиму, безпечної дистанції та маневрування. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, відразу телефонуйте за номером «102».

Як повідомляв Харків Times, 21 листопада на проспекті Гагаріна водій Audi не врахував дорожню обстановку і врізався в стовп — двоє людей постраждали.