На півдні області йде льодяний дощ: водіїв просять залишатися вдома

Фото: meteoprog.ua

12 грудня на дорогах Харківської області через негоду суттєво ускладнено проїзд. Незважаючи на те, що на трасах працює майже півтори сотні снігоприбиральних машин, водіїв просять по можливості не виїжджати з дому.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі автомобільних доріг області.

За інформацією шляховиків, найбільш складна ситуація на півдні області.

“З південної сторони області йдуть аномальні опади – дощ при температурі -3°С. По іншим районам області мокрий сніг.”, – розповіли в службі автодоріг.

Для забезпечення безпеки водіїв просять по можливості не виїжджати на дорогу в напрямку Луганській області.

Тих, хто вже в дорозі, просять перечекати негоду на спеціальних стоянках, розташування яких вказано на Google мапі. У разі виникнення надзвичайної ситуації водії можуть попросити про допомогу за номером 336-77-00 (цілодобово).

За стані на 16:00 на дорогах області працювало 144 одиниці спецтехніки та 178 робітників. Дорожня техніка працює у всіх напрямках і буде працювати в цілодобовому режимі.

Циклон, який приніс сніг та льодяний дощ, вийде з області сьогодні вночі близько 00.00 години. Але в неділю, близько полудня зайде новий циклон з боку Полтавської області. Опади будуть спостерігатися в західній і південній частині області, попереджають в Службі автодоріг.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області створені спеціальні стоянки. де водії зможуть перечекати негоду.