У Харківську область не довезли контрабандну ікру (відео)

Фото: dpsu.gov.ua

Вчора, 10 грудня, на ділянці відділу “Вовчанськ” Харківського прикордонного загону було виявлено обгорілий мікроавтобус УАЗ, який застряг у так званому “протиконтрабандному рові”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

За словами прикордонників, порушників кордону зупинила саме ця перешкода. Ані в автобусі, ані поруч із ним людей не виявили.

“Під час огляду транспортного засобу в ньому та поряд були виявлені залишки червоної ікри, поряд лежала тара з-під чорної ікри”, – йдеться у повідомленні.

Прикордонники підозрюють, що автобус був підпалений спеціально, щоб приховати “сліди протиправної діяльності”.

“Варто зауважити, що з українського боку жодних слідів діяльності контрабандистів не виявлено. Сліди мікроавтобуса чітко свідчили, що він рухався з боку Росії. Факт, того, що УАЗ рухався з їхнього боку представники прикордонної служби ФСБ РФ визнали”, – відзначають прикордонники.

Як повідомляв Харків Times, на початку грудня правоохоронці викрили нелегальну схему переміщення в Україну морепродуктів. У Харкові та Дніпрі вилучено понад 500 тонн товару, загальна вартість якого оцінюється приблизно у 62 мільйони гривень.

На початку жовтня прикордонники затримали у Харківській області двох чоловіків, які намагалися незаконно перемістити до України з РФ 400 пачок суміші для кальяну.