На Салтівці загорівся припаркований біля багатоповерхівок Оpel Astra

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні, 11 грудня, загорівся автомобіль Оpel Astra, який стояв у дворі біля багатоповерхівки на вулиці Барабашова, 46а в Київському районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС області.

Повідомлення про пожежу в легковику на номер служби порятунку надійшло о 12:26. Коли на місце події приїхали рятувальники, горів моторний відсік та панель приладів автомобіля Оpel Astra 1999 року випуску.

“О 12:39 пожежу було локалізовано, а о 12:49 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі встановлюється.”, – розповіли в ДСНС.

За інформацією рятувальників, з початку року сталося майже 3 тис. 900 пожеж в транспортних засобах. Тільки за останні три доби в Харківській області згоріли 10 машин, три з них – вночі 10 грудня на Салтівці.

Найчастіше автомобілі загоряються через несправності системи електроживлення, перегрів двигуна, порушення правил безпечної експлуатації. Ще одна поширена причина пожеж – навмисний підпал, розповіли рятувальники.

Як повідомляв Харків Times, протягом ночі 10 грудня вогонь знищив легкові автомобілі Infiniti FX-37, Toyota Land Cruiser і Kia Ceed, припарковані біля житлових будинків в Немишлянськму та Київському районах Харкова.

Фото: kh.dsns.gov.ua