Чернов спростував чутки про його призначення заступником міністра МВС

Фото: Телеканал 24

Голова Харківської облради Сергій Чернов прокоментував чутки, що з’явились у деяких медіа напередодні першої сесії Харківської обласної ради VIII скликання, стосовно його призначення на різні посади. Зокрема, заступником міністра внутрішніх справ.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Слобідського краю.

“Напередодні першої сесії Харківської обласної ради VIII скликання дивним чином в медіа та у соціальних мережах стали жваво множитися домисли про кадрові рішення, які мають стати результатом, скажемо так, консультацій між політичними силами, що ввели своїх представників до Харківської обласної ради, стосовно керівника цього органу самоврядування. Довелося, зокрема, дізнатися, що мені начебто запропонували посаду першого заступника голови обласної ради, першого заступника голови обласної державної адміністрації, заступника Міністра внутрішніх справ… Дуже цікаво. Ціную увагу до своєї скромної особи”, – відзначив Сергій Чернов.

Глава облради підкреслив, що є командним гравцем та попросив не використовувати його ім’я для створення сенсацій.

“Втім, мушу розчарувати любителів конструювати складні умоглядні комбінації та просити їх не використовувати моє ім’я та посаду для того, щоб робити сенсацію на рівному місці. Коли йдеться про політику, я – командний гравець, оскільки звик мислити стратегічно, послідовно, ставлячи передовсім, інтереси виборців, регіону, держави, а не особисті амбіції, кар’єру, вигоду.

Тож, з огляду на ситуацію, що набирає розголосу в регіоні, вважаю за необхідне нагадати, що я йшов на вибори до обласної ради від «Блоку Кернеса Успішний Харків» і високо ціную підтримку виборців, які оказали довіру мені та, передовсім, нашій політичній силі. Ми маємо спільно працювати на благо громад, надалі робити наш регіон успішним, знаходити для цього можливості, рухатися уперед”, – зазначив Сергій Чернов.

Як повідомляв Харків Times, на місцевих виборах 25 жовтня прохідний бар’єр до Харківської обласної ради подолали п’ять партій: “Блок Кернеса – Успішний Харків”, “Опозиційна платформа “За життя!”, президентська партія “Слуга народу”, “Блок Світличної “Разом!” та партія “Європейська солідарність”.

Перша сесія облради нового скликання відбудеться 11 грудня