Зла мачуха побила десятирічну дівчинку

У Київському районі Харкова 35-річна жінка жорстоко побила свою десятирічну пасербицю. Дівчинка потрапила до лікарні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Згідно з повідомленням, підозрювана “систематично била” дівчинку. Цього разу дитина потрапила до лікарні з черепно-мозковою травмою та численними гематомами.

На місці події з ситуацією розбиралися мобільна група поліції з реагування на факти домашнього насильства, інспектор ювенальної превенції Київського райвідділу та соціальна служба.

На жаль, поки що злій мачусі не загрожують будь-які серйозні наслідки та кримінальна відповідальність – на неї складено два адміністративних протоколи за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) та ч. 1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП. Також на жінку виписаний той самий заборонний припис.

У поліції Харків Times повідомили, що “за погодженням із соціальними службами поки обмежилися лише адміністративною відповідальністю”.

А постраждала дівчинка наразі знаходиться у центрі реабілітації.

Як повідомляв Харків Times, у травні 2019 року за побиття чотирирічного сина подружня пара з ХТЗ була притягнута до кримінальної, а не адміністративної відповідальності.