Четверо людей постраждали при зіткненні двох КАМАЗів з двома легковиками (фото)

Увечері вчора, 4 грудня, на 31-му кілометрі автодороги “Чугуїв – Мілове” у Шевченківському районі області сталося зіткнення чотирьох автівок – двох КАМАЗів, Citroen Berlingo та Peugeot. При зіткненні постраждали водій однієї з вантажівок, обидва водії легковиків і пасажирка одного з них.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

До лікарні доставили 56-річного водія однієї з фур, 40-річного водія та 41-річну пасажирку Peugeot. Водій Citroen “не отримав значних пошкоджень та від госпіталізації відмовився”.

У поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Ведеться розслідування обставин аварії.

Очевидці ДТП повідомляють у соцмережах, що зіткнення сталося неподалік від села Тетянівка, приблизно в п’яти кілометрах від райцентру Шевченково. На дорозі утворився великий затор, водіям довелося об’їжджати місце аварії по полю або іншими дорогами.

Як повідомляв Харків Times, 2 грудня близько 22:40 у селі Слобожанське Харківського району позашляховик врізався у дерево. Серед постраждалих – троє дітей у віці від 10 до 14 років.