Подружжю наркоторговців повідомили про підозру

Фото: khar.gp.gov.ua

Правоохоронці повідомили 39-річному мешканцю райцентру Чугуїв і його 33-річній дружині про підозру в торгівлі особливо небезпечною психотропною речовиною (частина 2 ст. 307 КК). Подружня пара, підозрювана у наркоторгівлі була затримана 1 грудня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як з’ясували правоохоронці, сімейство організувало інтернет-магазин для збуту психотропних препаратів на території області. Вже судимий раніше чоловік купував зілля оптовими партіями, а потім разом із дружиною фасував його та продавав дрібними частинами. Дружина також спілкувалася з покупцями – приймала замовлення та повідомляла координати “закладок”. Безпосередньо “закладками” займалися ще троє людей.

У ході обшуків, проведених після затримання подружжя, були вилучені пакети з психотропами, 12 літрів екстракційного опію, матеріали для розфасовки, електронні ваги, мобільні телефони та пістолет із патронами.

Наразі вирішується питання обрання подружжю запобіжного заходу й накладення арешту на “транспортний засіб, що використовувався у злочинній діяльності”.

Родині загрожує від трьох до шести років за ґратами з конфіскацією майна.

Фото: khar.gp.gov.ua
Фото: khar.gp.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, співробітники Управління протидії кіберзлочинності у Харківській області спільно із Головним слідчим управлінням Нацполіціі та поліцейськими Харківщини затримали членів злочинного угруповання, яке торгувало наркотичними та психотропними речовинами в мережі Інтернет.