Луганчанин день пробув на волі й встиг убити людину

У селі Кринички Харківського району вчора, 2 грудня, 56-річний мешканець Луганської області кочергою вбив 68-річну місцеву жительку. Підозрюваного затримали. Виявилося, що 1 грудня він звільнився з місць позбавлення волі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Як з’ясували поліцейські, 2 грудня близько 11:00 нетверезий підозрюваний прийшов до вбитої, яка “торгувала сигаретами за місцем проживання”. Коли жінка вийшла до нього, він штовхнув нещасну й завдав їй “кілька ударів по голові металевою кочергою, що лежала поруч”. Від одного з ударів жінка померла на місці. Після цього підозрюваний обшукав її будинок і забрав цигарки та гроші.

Шукали підозрюваного недовго, того ж дня він був знайдений та зізнався у скоєному злочині. Наразі чоловік затриманий, йому вже повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу – ч. 4 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство). Після дня на волі луганчанин може опинитися за ґратами до кінця життя.

Як повідомляв Харків Times, в Печенізькому районі області 43-річному чоловікові, раніше судимому за вбивство дружини, загрожує новий тривалий термін за аналогічний злочин. Вночі 2 листопада він кинувся з ножем на другу дружину, але та, на щастя, зуміла вирватися та втекти.