Кінотеатр “Парк” закрився через антикарантинні заходи

Фото: "Кинотеатр Парк" Харьков/Facebook

Кінотеатр “Парк”, розташований на території Харківського парку культури та відпочинку ім. Горького, з 1 грудня закритий на невизначений час.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення на сторінці кінотеатру в Facebook.

“З 1 грудня 2020 року кінотеатр” Парк “закритий. Слідкуйте за новинами про відкриття… Всім здоров’я!”, – сказано на сторінці.

Інформації, яка міститься на офіційному сайті кінотеатру, також передує червоний напис: “З 1 грудня 2020 року, Кінотеатр Парк – закритий. Слідкуйте за новинами про відкриття в соціальних мережах і на сайті park.kh.ua. Всім здоров’я!”.

Як повідомила журналісту видання “Місто Х” керівник кінотеатру Тетяна Петренко, закриття пов’язане з антикарантинними заходами, які “б’ють по кишені” підприємства. “Остаточний удар” завдав так званий карантин вихідного дня, оскільки 80% доходу кінотеатру припадає на суботу та неділю.

“Це було важке, але необхідне рішення. З березня місяця нас то закривають, то відкривають… А попереду ще й локдаун очікується. Подальша робота в такому режимі тільки додає боргів з оплати комунальних послуг та податків, а ще ростуть борги по зарплатам” , – сказала Петренко.

Як повідомляв Харків Times, з 20 по 22 листопада поліцейські й представники Держпродспоживслужби перевірили понад півтори тисячі кафе, ресторанів, магазинів та ринків у Харкові й області. За результатами перевірок було виявлено 104 порушення карантину. За виявленими порушеннями поліцейські склали 87 адміністративних протоколів.