Турнікети для оплати проїзду у метро банківською картою встановили ще на трьох станціях

Фото: www.city.kharkov.ua

Турнікети для безконтактної оплати проїзду у Харківському метрополітені запрацюють завтра, 2 грудня, на станціях метро “Олексіївська”, “Перемога” та “Ботанічний сад”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

“Апарати для оплати проїзду банківською картою будуть встановлені у вестибюлях №1 і 2 на станціях метро “Олексіївська” та “Перемога”, а також у вестибюлі №1 на станції “Ботанічний сад” – йдеться у повідомленні.

Система оплати проїзду у Харківському метрополітені банківськими картами почала працювати у вересні. Турнікети для безконтактної оплати проїзду вже є на станціях метро “Держпром”, “Метробудівників”, “Архітектора Бекетова”, “23 Серпня”, “Ботанічний сад”, “Університет”, “Спортивна”, “Завод імені Малишева”, “Захисників України”, “Академіка Барабашова”, “Проспект Гагаріна” та “Пушкінська”. Протягом чотирьох місяців планується встановити такі апарати на всіх станціях.

Оплата проїзду банківськими картами впроваджена у рамках розширення системи “E-ticket”. Проєкт реалізується Харківською міською радою спільно з компанією “VISA”, компанією-інвестором “Платіжний центр” та АТ “Ощадбанк”, який обслуговує банківські транзакції. При цьому кошти з міського бюджету не виділялися.