Кучер бажає успіхів Тимчук і сподівається бути корисним президентові в Києві

Фото: Олексій Кучер/Facebook

Колишній голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер підписав розпорядження про припинення своїх повноважень і побажав своїй наступниці на цій посаді Айні Тимчук успіхів.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення Кучера у Facebook.

“Нова керівниця ХОДА отримала картбланш на побудову нових взаємин центральної влади в регіоні. Мої побажання успіху Айні Тимчук, вона завжди може розраховувати на мою допомогу і підтримку”, – написав екс-губернатор.

Кучер вважає, що своє рішення про зміну керівництва області президент Володимир Зеленський прийняв, “керуючись необхідністю збереження балансу в регіоні” та висловив готовність “поступитися персональними інтересами заради спільної справи”.

“Ніколи не порушував свої обіцянки, і очікую того ж по відношенню до себе”, – висловив надію відставний держпосадовець.

Кучер стверджує, що він і його команда “залишаються в харківських політичних процесах”, але також не заперечує, що “розглядає ряд запропонованих можливостей бути корисним Президентові в Києві”.

“Найближчим часом озвучу остаточне рішення. Все тільки починається”, – написав Кучер.

Як повідомляв Харків Times, 27 листопада на сайті глави держави з’явилися укази про звільнення з посади голови Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера та призначення на цю посаду Айни Тимчук.