У нарколабораторії в Вовчанському районі щодня виготовляли близько трьох кілограмів PVP (відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

У Вовчанському районі Харківської області двоє чоловіків організували лабораторію, в якій щодня виготовляли близько трьох кілограмів особливо небезпечної психотропної речовини PVP.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За даними слідства, налагодили незаконне виробництво в орендованому заміському будинку 33-річний киянин і 32-річний житель м Хмельницький. Під час обшуку поліцейські вилучили “товару” на суму близько 4 млн грн. Крім цього було виявлено вилучено ємності з PVP, 50 каністр з різними хімічними реактивами, зіп-пакети для фасування, електронні ваги та лабораторне обладнання – колби, лійки, охолоджувачі, печі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Організатори “виробництва” затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Поліцейські повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК. Їм загрожує позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, в Вовчанському районі поліцейські виявили лабораторію, в якій незаконно виготовляли особливо небезпечну психотропну речовину PVP.