На Павловому Полі син забив батька до смерті

Иллюстративное фото: informator.zp.ua

У Харкові сімейна сварка призвела до трагедії. Син накинувся на 92-річного батька з кулаками. Від отриманих травм той помер на місці. Син же з місця злочину втік, але його швидко викрили.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

У вівторок, 24 листопада зі служби «102» до Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в квартирі по вулиці Космонавтів знайдено тіло 92-річного чоловіка зі слідами побоїв.

На місці події слідчі встановили, що до злочину причетний 60-річний син загиблого. Як з’ясувалося, в ході сварки він побив батька кулаками. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Поліцейські вилучили речові докази та експертні зразки. 60-річного зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Як повідомляв Харків Times, в ніч на 16 листопада, в лікарні помер побитий невідомими ввечері 14 листопада харківський режисер і педагог Леонід Садовський.

У липні поліція затримала 37-річного харків’янина, який ледь не забив на смерть свого знайомого.

Наприкінці серпня був затриманий 41-річний мешканець Харкова, якого підозрюють у тому, що він на вулиці Новгородській напав на 20-річну дівчину, побив і пограбував її.