Поліція шукає свідків смертельного ДТП на проспекті Льва Ландау

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція Харкова просить відгукнутися свідків і очевидців ДТП на проспекті Льва Ландау, в результаті якої загинув пішохід – чоловіку відірвало голову.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Смертельна аварія сталася 23 листопада, приблизно о 14:50 біля будинку № 58 по проспекту Льва Ландау. Чоловіка, що перебігав проїжджу частину по пішохідному переходу на червоний сигнал світлофора, збив Mercedes-Benz E200 під керуванням 25-річного водія.

В результаті отриманих травм 60-річний харків’янин загинув на місці.

За фактом смертельного ДТП проводиться розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Свідків та очевидців події, а також власників відеореєстраторів просять звернутися до відділу розслідування злочинів в сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області, розташованого за адресою: м. Харків, вул. Маяковського, 22, до слідчого Клочко Станіслава Богдановича або по телефону: 093-000-16-01.

Як повідомляв Харків Times, 23 листопада, приблизно о 14:50 25-річний водій автомобіля Mercedes-Benz на смерть збив пішохода на проспекті Льва Ландау. В результаті аварії пішоходу відірвало голову.

25-річний водій автомобіля Mercedes-Benz E200, який 23 листопада на смерть збив пішохода на проспекті Льва Ландау, знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.