Іспанський архітектор стане автором нового проєкту в Харкові

Знаменитий іспанський архітектор Мануель Нуньєс-Яновський в ці вихідні відвідав Харків і погодився розробити новий проєкт для компанії Строй Сіті Девелопмент.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення компанії.

Нуньєс-Яновський відвідав Харків за спеціальним запрошенням компанії Строй Сіті Девелопмент. Архітектор оглянув один із знакових об’єктів IT-Park Manufactura((https://manufactura.kh.ua/)) та поспілкувався з керівництвом компанії. Результатом візиту архітектора стала домовленість зі Строй Сіті Девелопмент про створення спільного проєкту:

“Ми прагнемо європейського рівню будівництва і дизайну, – розповів засновник компанії Єгор Масленников, – під час візит Мануеля на Мануфактуру ми отримали Високу оцінку даного проекту. Думаю, саме завдяки тому, що Нуньєс-Яновський своїми очима побачив якість нашої роботи, він погодився стати автором наступного нашого об’єкту. Для нас його згода на спільну роботу є найвищою оцінкою того, що ми робимо в Харкові”.

Де саме буде розташований анонсований Строй Сіті Девелопмент об’єкт – наразі не повідомляється. За словами представника компанії, для спільного проекту з Мануелем Нуньєс-Яновський була обрана одна з кращих локацій в Харкові.

Мануель Нуньєс-Яновський – іспанський архітектор-урбаніст, член Королівської академії витончених мистецтв Іспанії, Кавалер Військового ордена Св. Лазаря Єрусалимського. На його рахунку десятки архітектурних проєктів по всьому світу. Будинки авторства архітектора є в Німеччині, Нідерландах, Бельгії, Болгарії, Франції, Грузії, Алжирі, Конго, Росії.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові скоро почнеться будівництво мультифункціонального комплексу HIGH HILLS. Комплекс розміститься на вул. Серповій, поруч зі станцією метро “Наукова”, забудовник – група компаній “Строй сіті”.

В IT-парку Manufactura – інноваційному проекті компанії “Строй Сіті” в форматі Live & Work – відкривається перша секція.

У Харкові триває будівництво першого в Україні житлового комплексу, орієнтованого на прихильників здорового способу життя. Крім того, триває будівництво одного з перших житлових комплексів з квартирами бізнес-класу ЖК Sumskaya Apartments, який є частиною проекту Urban One від компанії “Строй Сіті Девелопмент”.