На трасі Харків — Дніпро маршрутка врізалася в фуру (фото, доповнено)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вчора ввечері, в снігопад, на 98-му кілометрі траси Харків — Перещепино сталася ДТП за участю мікроавтобуса Merсеdes Sprinter і вантажівки з причепом DAF. Водій і пасажирка мікроавтобуса опинилися затиснуті між конструкціями авто.

Про це Харьков Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Подія трапилася близько 21:00 21 листопада. В результаті зіткнення 59-річний водій Merсеdes Sprinter і його 50-річна пасажирка опинилися затиснутими між конструкціями автівки та не мали змоги самостійно вибратися. Прибулі на місце рятувальники розблокували потерпілих і передали їх бригаді швидкої допомоги.

Зараз вони знаходяться у міській лікарні м. Красноград.

У прес-службі Нацполіції області уточнили, що внаслідок ДТП постраждали дві пасажирки автобуса — 51- та 41-річна жінки. Їх доставили до районної лікарні. Інші пасажири отримали легкі тілесні ушкодження. Всього в мікроавтобусі перебувало близько 10 осіб.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Всі обставини аварії встановлюються.

Як повідомляв Харьков Times, вдень 21 листопада на трасі «Київ — Харків — Довжанський» поблизу селища Забавне Ізюмського району зіткнулися два легкових автомобіля. Внаслідок пригоди обидва водії та їхні пасажири з травмами доставлені до лікарні.