На вулиці Алчевських в ДТП постраждав водій Opel

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові поліція з’ясовує обставини ДТП на вулиці Алчевських, в результаті якої постраждав 24-річний водій автомобіля Opel.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

У поліцію про автопригоді повідомили 19 листопада о 23:24.

Встановлено, що водій Opel не впорався з керуванням і в’їхав в дерево. В результаті дорожньо-транспортної пригоди чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати автомобілями на термін до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, 7 листопада близько 16:00 в центрі Харкова сталася страшна аварія. Автомобіль на великій швидкості вдарився об бордюр острівця безпеки і збив чотирьох людей, що чекали зелений сигнал світлофора.

9 листопада в Київський районний суд м.Харкова обрав запобіжний захід для 22-річного іноземця, водія автомобіля Volkswagen, який на проспекті Науки збив стояли на острівці безпеки пішоходів.

Фото: hk.npu.gov.ua