Дорожники відкрили 20 км реконструйованої траси Київ – Харків

Фото: ukravtodor.gov.ua

20 листопада після капремонту відкрили рух транспорту на 20 км автодороги державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Укравтодору.

В рамках реконструкції на всіх чотирьох смугах траси було укладено нове покриття. По всій протяжності маршруту дорога розширена до першої категорії. Всього в цьому році дорожники відремонтували 84 км траси, роботи в основному велися на території Полтавської області. У наступному році дорожники проведуть капітальний ремонт ділянки в Харківській області. Зокрема, на 2021 рік заплановані роботи по розширенню траси до 1-ї категорії по всій протяжності в Харківській області.

Зараз ведуться роботи на км 516, в’їзд в м. Харків. На 99 кілометрах автодороги М-03 в Харківській області вже облаштовано фінішний шар покриття.

Довідка: автодорога М-03 Київ – Харків – Довжанський проходить через п’ять областей, збігається з найдовшим європейським коридором Е-40 і забезпечує транспортне сполучення центральної і східної частини України. З початком бойових дій на територіях Донецької та Луганської М-03 також отримала назву «дорога життя».

Як повідомляв Харків Times, на трасі Київ-Харків-Довжанський почали

Фото: ukravtodor.gov.ua