У Харкові у дворі багатоповерхівки чоловік підірвав гранату

Сьогодні, 20 листопада, на дворі багатоповерхового будинку на проспекті Гагаріна, 173-а прогримів вибух. Чоловікові, який підірвав гранату, відірвало руку. Жінка отримала осколкові поранення.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

20 листопада о 11:46 до поліції зателефонувала жінка. Заявниця розповіла, що до квартири, розташованої на проспекті Гагаріна, прийшов її колишній чоловік і погрожує гранатою. У квартирі в цей час перебували сама заявниця, її сестра та дитина 5 років.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група і керівництво Слобідського відділу поліції, спецпідрозділ «КОРД», вибухотехніки, пересувна криміналістична лабораторія. В дію введено спецоперацію «Грім».

За даними керівника «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Віктора Забашти, чоловік позбувся кисті правої руки. Також постраждала жінка — вона отримала множинні осколкові поранення.

Всі обставини з’ясовуються.

Як повідомляв Харків Times, в неділю вдень у дворі одного з приватних будинків на вулиці Бестужева в Московському районі Харкова раптово пролунав вибух. Сусід кинув гранату. Пошкоджено будинок і паркан, люди цілі.

Чоловікові, що з гранатою зустрів поліцейських, загрожує довічне ув’язнення.